www.vvvuithuizen.nl

 

Kermis met VvV Musicnight

Op het kerkplein in Uithuizen barst woensdag 7 juni de jaarlijkse kermis los. Vanaf die dag staat het plein wederom vol met uitdagende en gevarieerde attracties. De kermis begint op woensdagmiddag met de eurodag waarbij bezoekers tegen een gereduceerd bedrag gebruik kunnen maken van draaiende attracties. Net als vorig jaar zal de kermis tot en met zondagmiddag duren.

Natuurlijk is men weer verzekerd van de autoscooter en de muziekexpress, een moderne rupsbaan waarin  de karren een stuk sneller zullen gaan dan ooit te voren. Tevens komt er een funhouse (cakewalk) meestal gebouwd als een soort huis waarin de bezoeker een bepaald traject aflegd.
Op dit traject komt men verschillende hindernissen tegen. Zo is er vaak een  zeer snelle lopende band, bewegende trappen en trillende vloeren. Verder zullen de schiettent en het gokeiland niet ontbreken.
Voor de jongere jeugd is er de Buggy, trampoline, draaimolen en andere attracties.
Kortom voor elk wat wils.

VvV Musicnight

Op zaterdag 10 juni treden vanaf 20.15 uur drie regionale bands op tijdens de VvV Music Night.
Dit zijn: The Black Ravens, Access en  Rauwkost
De band The Black Ravens bestaat nog geen jaar en is zeer nauw verbonden met de band Acces. In beide bands spelen twee broers. Het genre is rockabilly, de jaren 50-60. Het zijn meest eigen nummers die zij spelen.

Access is een  jonge, enthousiaste band met getalenteerde muzikanten uit Uithuizen! Het klinkt niet alleen goed, het ziet er ook prima uit. Zij zijn een coverband met een breed repertoire en spelen populaire hits van nu tot echte Golden Oldies uit de Rockwereld.

Rauwkost is ontstaan tijdens de kermis in Usquert. Na de kunst te hebben afgekeken besloten zij zelf het podium te betreden. Sinds 11 jaar repeteren zij in het visrestaurant van Usquert en  treden zij regelmatig met succes  op. Zij spelen een mix van rock en Pop uit de jaren zeventig- tachtig.
Kortom het beloofd een gezellige avond te worden.

 

Autoscooter Discostar  Extreme Spinner

 

© 2005 McKermit DSign